0

Despre noi

Povestea a început în luna ianuarie 1996, atunci când pe strada 1 Decembrie 1918 la nr. 14, pentru prima dată în orașul Carei, într-o nouă locație rustică, cu o singură încăpere, se pregăteau două preparate: Pizza Ali Baba și Gyros.

Doi asociați au pus mare preț pe tinerii care nu aveau un loc al lor și mai ales pe faptul că nu mai exista o alta Pizzerie în oraș. În primele două săptămâni personalul Pizzeriei era format din membrii familiilor asociate. Datorită numărului mare de clienți, s-au diversificat produsele culinare și s-a dublat personalul format din tineri pentru tineri. Pizzeria Ali Baba era din ce în ce mai cunoscută atât pe plan local cât și în județ, fiind solicitată să participe la diferite evenimente cu preparate culinare cum ar fi: Babguyas și Ciorba de burtă, pregatite după rețete originale.

Calitate - Cantitate - Preț. Sunt cele trei criterii care stau la baza brandului Ali Baba, criterii menținute și astăzi. Evoluția rapidă a Pizzeriei, a impus transformarea într-un restaurant în regim Fast Food. Ali Baba a ramas și va rămâne același brand chiar dacă activitatea a fost preluată în timp de alți proprietari, care la rândul lor au adus îmbunătățiri substanțiale meniului și spațiului. Acum Pizzeria dispune de o încăpere, o terasă acoperită și o terasă de vară. Numărul clienților a crescut iar turiștii care vizitează orașul sunt încântați de preparatele culinare pregătite cu multă măiestrie și suflet.

Când ți-e poftă de o pizza bună, îți vine în minte Ali Baba. Dacă întrebi pe oricine din Carei de Ali Baba, în mod sigur nu te va trimite la personajul de poveste ci la Pizzeria Ali Baba, locul cu mii de gusturi pentru tine!